PSIXOLOGIK FAOLIYATDA TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHNING MUHIM JIXATLARI - Axmedova O`ktamxon Isaxujayevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bolalar ijtimoiylashuv, tarbiya va ta'lim jarayonida qiyinchiliklarga duch kelishadi, oʻzlarini shaxs sifatida rivojlantirishga intilmaydilar. Maqola maktab davridagi bolalarni tabiyasi ogʻir bolalarni tarbiyalash sabablarini oʻrganish masalalariga bagʻishlangan.