Xorijiy tilni o’rganishda multimedianing roli - Telmanova Dilrabo Dilshodovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Hozirgi kunda texnologiyalardan samarali foydalanish, ular orqali multimediali dasturlarni o’quv jarayonida qo’llash- yangi axborotni tez va oson qabul qilishning zamonaviy usuli bo’lmoqda. Xorij tilini o’rganishda multimedia dasturlaridan foydalanish o’quvchi uchun nafaqat tilni, balki, o’sha til va davlatga mansub bo’lgan millatning madaniyatini chuqur o’rganishga da’vat etadi. Bu maqolada siz yangi til o’rganishda va dars jarayonlarda multimediadan foydalanishning afzalliklari va ahamiyatlari bilan tanishib chiqasiz.