O‘SMIRLIK YOSHIDA ORGANIZMDA KECHADIGAN PSIXOLOGIK O‘ZGARISHLAR - Solihanova Barira (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Psixologiya fanining muhim sohalaridan biri bo‘lmish yosh psixologiyasi fani bevosita inson psixologiyasining namoyon bo‘lishi va rivojlanishini turli yoshlarda qanday kechish xususiyatlari, qonuniyatlari, mexanizmlarini o‘rganadi.