O'QUVCHILARDA O’SMIRLIK DAVRI MUAMMOLARI VA ULARNING YECHIMLARI - Mansurova Gulsara Po'lotovna, Izzarova Malohat A'zamovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
ushbu maqolada muallif o’smirlik davridagi psixologik muammolar va ularning yechimlari haqidagi fikrlarini yoritib o'gan.