BUGUNGI KUNDAGI ZAMONAVIY VA MUHIM KASBLAR HAQIDA TUSHUNCHA - Osimova Madina Shuhratovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada bugungi zamonaviy kasblar va ularning inson hayotidagi ahamiyati haqida kerakli ma’lumotlar keltirilgan.