IQTIDORLI O`QUVCHILARNI ANIQLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Juraeva Shaxodat Yusupjonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada ta`lim jarayonida iqtidorli o`quvchilar bilan ishlash, ularda intellektual ijodiy salohiyatini rivojlantirish jarayonining psixologik jihatlari to`g`risidagi ma`lumotlar bayon qilingan.