OILA MUHITIDA BOLALAR RUHIYATI VA XULQ HUSUSIYATLARINI SHAKLLANTIRISH OMILLARI - YULCHIYEVA SHAXNOZA (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Hozirgi kunda kelajagimiz poydevori bolgan yoshlarning ta’lim tarbiyasi, avvalo, oilada shakllanadi. Shaxsga xos bo`lgan xarakter xislatlari, shuningdek, millatimizga xos bo`lgan etnik xususiyatlarimizdan, kattalarni e’zozlash, kichiklarni izzat qilish kabi tushunchalar o`rin olgan .