SALOMLASHISHGA OID FATVOLAR - Mashrabjon ABDURAZZOQXO„JAEV (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada “Salomlashishga oid fatvolar” turkumidagi salomlashish barcha elat va millatlar orasida borligi va undan kelib chiqadigan ezgu amallarni keltirib o„tdim.