18-20 YOSHDAGI DZYODOCHILARNING MUSOBAQA OLDI MASHG`ULOTLARIDA MAXSUS CHIDAMLILIGINI OSHIRISH METODIKASI - Xudayberganov Otabek Erkinovich; Bekchanov Nizomjon Bobonazar o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
dzyodo kurashda yuqori sport natijalariga erishish uchun musobaqadan oldingi bosqichda hal qilinishi kerak bo'lgan asosiy vazifalardan biri bu alohida chidamlilik darajasini oshirishdir. Ushbu maqolada individual xususiyatlarni hisobga olgan holda 18-20 yoshdagi dzyodochilarning maxsus chidamliligini oshirish metodikasi keltirilgan.