“Buxoro amirligida soliq tizimi” - Rahmatilloyev Nusratillo Hikmatillo o‘g‘li; Rustam G'aniyevich Jumayev (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Buxoro amirligidagi iqtisodiy hayot bugungi kunda ham katta qiziqishlarga sabab bo‘lib kelyapti. Ushbu maqolani o‘rganish orqali Buxoro amirligidagi turli xil soliqlar va ularning amirlik hayotidagi ahamiyati haqida muhim ma’lumotlarni bilib olishimiz mumkin.