Isroil va Falastinda ro`y berayotgan urushning jahon iqtisodiyotiga ta’siri - Аstаnаqulovа Fаrizod Bаkhtiyorovnа (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Isroil va Falastinda ro’y berayotgan urishning hozirgi vaziyati hamda bu urshning shu ikki davlatning va jahon iqtisodiyotiga ta’siri haqida o’rganildi.