JISMONIY SHAXSLAR DAROMADLARINI SOLIQQA TORTISHDAGI SOLIQ IMTIYOZLARINI TAKOMILLASTIRISH - Kurbanov Ilxom Begamovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ilmiy tezisda jismoniy shaxslardan olinadigan daromad solig‘i bo‘yicha soliq imtiyozlarining ahamiyati yoritilgan hamda imtiyozlarni takomillashtirish takliflar ishlab chiqilgan.