Matematika darslarida didaktik oʻyinlarning tarbiyaviy vazifalari - ERMATOVA NIGINA FARXOD QIZI (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda matematika fanini oʻqitishda didaktik oʻyinlardan foydalanish, didaktik oʻyinlarning dars samaradorligiga taʼsiri, oʻquvchilarni matematika faniga qiziqtirishda didaktik oʻyinlarning ahamiyati xususida soʻz yuritiladi.