To‘quv tsexi havosi tozaligining mehnat sharoitiga ta’siri va zararli moddalarning yo‘l mavjud konsentratsiyalari - Muhammadolamgir Odilov, Valiyev Gulom Nabidjonivich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Towards a theoretical analysis of harmful substances in the air and their concentration in weaving holes.