OYBEKNING MUKAMMAL ASARLARIDAN “NAVOIY” ROMANI - Muxayyo Mamadalieva,Nodira Yusupova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada buyuk adib Oybekning “Navoiy” romanining yosh avlod tarbiyasidagi ahamiyatli tomonlari o„z talqinini topgan.