Ta’limda tarbiyani mustahkamlash uchun yana bir qadam - Jiyranova Etibor Alijanovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bu uslubiy tavsiyada ta’limda tarbiyaviy jarayonlarga alohida e’tibor qaratilishi lozimligi va tarbiyani mustahkamlovchi fikr mulohaza va takliflar yoritilgan