O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHNING MAQSADI VA VAZIFASI - Berdiyorova Matluba Asliddinovna, Sotimboyev Muzaffar (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
ushbu maqola o„quvchilarni kasb-hunarga yo„naltirish mavzusida yozilgan bo„lib, unda maktab yoshidagi va bitiruvchilarni o„zi o„ylagan kasbga yo„naltirish haqida ma‟lumotlar yozilgan.