TARBIYASI QIYIN BOLALAR BILAN ISHLASHNI TASHKIL QILISH - Yaqubova Mamlakat Alisherovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola orqali muallif tarbiya xaqida so'z olib borar ekan, bolalardagi muammolar ular orasidan tarbiyasi qiyin bolalar bilan ishlash haqida tushuntiradi.