KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING ATROFDAGILARI BILAN MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Jurayeva Shaxodat Yusupjonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Muloqot va uning asosiy xususiyatlari, samarali muloqotning psixologik aspektlari, muloqotga o‟rgatishga oid psixologik mashqlar, samarali muloqotning psixologik vositalarini o‟rganish ishbilarmonlik faoliyatida asosiy o‟rinni egallamoqda. Muloqot inson hayoti va faoliyatining muhim shartidir. Aynan muloqot yordamida insonlar tabiatni o‟zlashtirish va o‟z ehtiyojlarini qondirish uchun birgalikda harakat qilish imkoniyatlariga ega bo‟ladilar.