Oilada ijobiy munosabatlarni tarkib toptirish – sog’lom psixologik muhit garovidir - Temirova Shahnoza Jo’raqulovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada oilada bola tarbiyasini to’g’ri tashkil etish, unda uchraydigan salbiy sifatlarni erta aniqlash va o’z vaqtida bartaraf etishga qaratilgan muhim tavsiyalar bayon etilgan. Maqola maktab amaliyotchi psixologlari, pedagoglar, ota-onalar uchun mo’ljallangan.