HOZIRGI KUNDA O’QUVCHI YOSHLARNI TARBIYALASHDA OILANING AHAMIYATI - SHARIPOVA MARHABO ODILOVNA, ABDUVOHIDOVA DILFUZA MASHRABOVNA (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada muallif farzand tarbiyasida ota-ona ro'li, uning mas'uliyati, farzandga o'rnak bo'lishi mexanizmi xaqida so'z yuritadi. Shu bilan birga farzand kamoli qanday oliy baxt ekanligini xam tushuntirib boradi.