O`YIN FAOLIYATINING SHAXS SHAKLLANISHIDA PSIXOLOGIK O`RNI - ISMOILOVA MAFTUNA (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada muallif o’yinning bola xayotidagi ahamiyati, o’yinning bolaga psixik, fiziologik va ma’naviy ozuqa berishi, o’yin orqali bola hayotga moslashishi dunyoqarashining o’sishi, muloqoting boyishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirib o’tilgan .