Islom shariatida ittifoq qilingan asoslar - Buranov Abulqosim (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada islom shariatida ittifoq qilingan asoslar va Qur‟oni Karimdan dalil olish hamda Qur‟oni Karimda dalil bo‟lmasa hadisdan qanday dalil olish masalalarini keltirib o‟tamiz.