YOZMA TARJIMADA FRAZEOLOGIK BIRLIKLAR TARJMASI - To’laganov Husniddin Mengaliyevich, Ravshanov Ulug’bek Ravshan og’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqola ingliz tilidan o`zbek tiliga yoki o`zbek tilidan ingliz tiliga matnni tarjima qilishdagi frazeologik birikmalarni tarjima qilish usullari haqida. Shuningdek bunday matnni qanday tarjima qilish haqidadir. Ushbu maqolada shuningdek frazeologik birikmalarga misollar ham keltirilgan.