ELEKTRON TIJORATNING MODELLARI HAMDA TARRAQIYOTI - Sayfullayeva Sevinch Umidjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Elektron tijorat modellari, korxonalar uchun strategik muammolar va muammolar tahlilini takomillashtirishda yordam beradi. Bu qisqacha xulosa, B2B, B2S, S2B va S2S kabi elektron tijorat modellalarini tahlil qiladi va ularni korxonalar uchun moʻljallangan maqsadlar va foydalanishlarni taʼriflaydi. Annotatsiya, korxonalar uchun eng muhim usullarni va elektron tijorat modellalari bilan bogʻliq oʻzgaruvchilarni identifikatsiya qiladi. Keyinchalik, ushbu tahlilning qoʻllanishini oʻrganish va elektron tijorat tizimlarini korxonalar uchun kuchli strategiyalar sifatida qabul qilish uchun kerakli asosiy nuqtalarni taʼminlashda yordam beradi.