TOHIR MALIK ASARLARIDA ARGO VA JARGONLARNING IFODALANISHI - Panjiyeva Jasmina Chorshanbi qizi, D. A. Ergasheva (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Tohir Malik asarlarida ifodalangan jargon va argolar tegishli matnlar ichidan aniqlanib, tahlil qilinadi.