TARBIYACHI PEDAGOGLARDA IJODKORLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH - O`rinova Feruza O`ljayevna, Homidova Gulshoda Baxromjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha ta‟lim tashkilotlarida bo`lajak tarbiyachilarning kreativlik sifatlarini rivojlantirish,bolalardagi kreativlikni vaqtida aniqlash va bu jarayon bilan to`g`ri ishlash haqida tavsiyalar berilgan.