Mufassirlar imomi Doktor Muhammad Husayn Zahabiy - Muxtorov Isroiljon (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada “mufassirlar imomi” nomi ila mashhur bo„lgan Doktor Muhammad Husayn Zahabiyning hayoti va ijodini yoritish bilan bir qatorda, u zotni chuqur ilmiy merosini ham keltirib o„tamiz. Hamda u zot haqlarida ulamolarni maqtov va e‟tiroflarini keltirib o„tamiz.