INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA BOSHLANG‘ICH SINF O’QUVCHILARINING IJODIY FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH - Xolboyeva Dilnoza Shopo’lat qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article provides information about the ways in which the creative technologies of elementary school students can keep up with modern techniques and technology.