O‘RTA MAKTABLARDA O‘QUVCHILARNING MUSTAQIL TA’LIM OLISHINI TASHKIL ETISH - N. Rajabova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada o„rta maktablarda o„quvchilarning ijodiy qobiliyatlarini yuksaltirishning eng yahshi usullaridan biri mustaqil talim haqida so„z boradi. Maqola mazkur yo„nalishda bugungi kunda mavjud bo„lgan muammolar va mustaqil ta‟lim olishni tashkil etishning yangi usullarini yaratish borasida qator taklif va shu maqsadda amalga oshirilgan qator uslubiy tajribalarni misol tariqasida yoritib beradi.