O‘TKIR HOSHIMOV ASARLARIDA SIFATNING LUG’AVIY-MA’NOVIY GURUHLARI TAHLILI - Turayeva Fotima Xayrulla qizi, Ergasheva D.A (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
O’tkir Hoshimovning “Daftar hoshiyasidagi bitiklar “asarida uchraydigan sifat so’z turkumiga mansub so’zlar tahlil ostiga olinib, ular sifatning lug’aviy ma’noviy guruhlariga ajratib chiqiladi.