NANOTEXNOLGIYADA NANONAYCHALARNING QO‘LLANISHI - Raxmonov T.T, Kamilov SH.X, Valixanov N, Kasimova G.A (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Nanotexnologiya sohasi - alohida atom va molekulalar bilan ishlaydigan yuqori texnologik sohadir. Bunday yuqori aniqlik tabiat qonunlarini sifat nuqtai nazaridan yangi bosqichda insoniyat manfaati yo‟lida foydalanishga imkon yaratadi.