BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING ASOSIY KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH METODOLOGIYASI - MAVLANOVA GULNOZA ABDUKARIMOVNA (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada boshlang„ich sinf o„quvchilarining asosiy kompetensiyalarini shakllantirishda foydalaniladigan mexanizmlar hamda ularni amalga oshirishda qo„llaniladigan metodlar haqida so„z boradi.