SUITSID VA SUIQASD XXI ASRNING GLOBAL MUOMMOSI - Mavlonova Latofat Inomjonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada xozirgi kunda dolzarb bo`layotgan yoshlar o`rtasidagi suitsid, ya‟ni inson o`z joniga qasd qilish muammosi ko`tarilgan.