TARBIYASI QIYIN BOLALAR BILAN ISHLASH - Faxriddinova Muborak Faxridinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola orqali muallif tarbiya xaqida so'z olib borar ekan, bolardagi muammolar ular orasidan tarbiyasi qiyin bolalar bilan ishlash haqida tushuntiradi.