IXTISOSLASHTIRILGAN DAVLAT UMUMTA‟LIM MAKTABLARIDA “INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI” FANINI O„QITISHDA RAQAMLI TA‟LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING NAZARIY ASOSLARI - Djurayeva Buvsara Abdumannonovna, Ibragimov Sanjar Ergash o„g„li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ixtisoslashtirilgan davlat umumta‘lim maktablarida ―informatika va axborot texnologiyalari‖ fanini o‗qitishda raqamli ta‘lim texnologiyalaridan foydalanishning nazariy asoslari haqida fikr yuritilgan.