Kasb-hunar maktabida zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanib darsda o’zlashtirish darajasini oshirish - Saida Djumaniyazova Saparbayevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu loyihada ta'lim jarayonida o‟qituvchining innovatsion faoliyatini rivojlantirish, interfaol ta'lim texnologiyalaridan samarali foydalanish yo'llari xususidagi ma'lumotlar ilmiy tahlil etilgan.