XALQARO INGLIZ TILI VA UNDAGI SO‘ZLASHUV KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISHDA MUHIM METODLAR - Gulrux Xasanova, Erkinova Visola (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kundagi xalqaro miqyosda rivojlangan va rivojlanayotgan Ingliz tilini sohalardagi ahamiyati va undagi so„zlashuv ko„nikmasini rivojlantirishda muhim bo„lgan metodlar, ularni qo„llash usullari va samaralari haqida so„z yuritilgan.