O’SMIRLIK DAVRIDAGI O’QUVCHILARNING OTA-ONALARI UCHUN PSIXOLOGIK MASLAHATLAR - Toshmatova Xusnida Nurmuhammedovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola orqali muallif o'smirlik yosh davri psixologiyasi, uning atrofga bo'lgan munosabati va ota onaning ta'lim tarbiya uslubi haqida so'z yuritgan.