OILADAGI ZO‘RAVONLIKNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK ASOSLARI - Temirova Raisa Akbaraliyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada o„zbek oilalaridagi ayollarga nisbatan zo„ravonlik muammosi muhokama qilinadi. Ayollarga nisbatan zo„ravonlik o„zi nima, qanday ko„rinishlari va turlari mavjud ekanligi haqida so„z boradi.