STRESS VA DEPRESSIYANING PSIXOKORREKSIYASI - Achilov Bahodir Babayevich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada stress haqidagi ma‟lumotlar mavjud. Jumladan stressing alomatlari, sabab va oqibatlari, stressing turlari haqidagi ilmiy ma‟lumotlar berib o‟tilgan. Har qanday kitobxon uchun mo‟ljallangan bo‟lib, soda va tushunarli tilda berilgan.