IJTIMOIY TARMOQLARNING JAMIYATGA FUNKSIONAL BOG’LIQLIGI - Ramazonova Shahnozabonu. (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning jamiyat hayotidagi o‘rni va ularning funksional bog‘liqligi tahlil qilingan. Unda ijtimoiy tarmoqlarning axborot almashinuvi, ta’lim jarayoni va iqtisodiy faoliyatdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ularning ijobiy jihatlari bilan bir qatorda salbiy ta’sirlari ham ko‘rib chiqilgan. Maqola yakunida ijtimoiy tarmoqlardan oqilona foydalanish zarurligi asoslab berilgan.