Bo’lajak o’qituvchilarni innovatsion pedagogik faoliyatga tayyorlash texnalogiyasining mazmuni. - Begimova Muxlisa Rasul qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada bo’ljak o‘qituvchilarni innovatsion pedagogik faoliyatga tayyorlashning nazariy asoslari, zamonaviy pedagogik texnologiyalar va ularni ta’lim jarayoniga joriy etish mexanizmlari tahlil qilib borilgan. Shuningdek, u o'quv jarayonini innovatsion yondashuv asosida tashkil etish orqali talabalarda mustaqil fikrlash, samarali muammolarni hal qilish va professional moslashuvchanlikni rivojlantirish salohiyatini namoyish etadi.