AKADEMIK YOZUV FANINING ILMIY-TA’LIMIY JARAYONIDA REFERATNING AHAMIYATI VA TURLARI - Safoyeva Shodiya Ma’ruf qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada tanlangan mavzuning nazariy-metodologik asoslari tahlil qilinadi. Referat yozish jarayonida amal qilinishi lozim bo‘lgan o‘rinlar xususida atroflicha to‘xtalib o‘tiladi. Ishda mavzu doirasidagi asosiy tushunchalar ilmiy manbalar asosida izohlanib, ularning mazmuniy xususiyatlari ochib beriladi. Shuningdek, mavjud ilmiy qarashlar qiyosiy tahlil qilinib, mavzuning hozirgi davrdagi dolzarbligi asoslab beriladi. Yakunida o‘rganilgan materiallar asosida umumiy xulosalar chiqariladi. Ushbu maqola orqali referatni shakllantirish talblarini bilib olishingiz mumkin.