Selen va tellur asosidagi birikmalarning elektrofizikaviy va strukturaviy xossalari - Jo’rayeva Nargiza Panji qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqola Selen va tellur asosidagi birikmalarning elektrofizikaviy va strukturaviy xossalariga oid ma’lumotlar keltirilgan. Yarimo’tkazgich materiallardan selen va tellur qanday sohalarda kengroq qo’llanilishi misollar asosida bayon etilgan.