OʻZBEKISTONDA TA’LIMNING RIVOJLANISHI - Jonuzoqov Maʼmurjon Isobek oʻgʻli; Jonuzoqov Maʼmurjon Isobek oʻgʻli (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda ta’limning sifatini oshirish uchun olib borilgan bir qancha islohotlar hamda ularning natijalari haqida bilib olamiz. Shuningdek taʼlimning jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyati haqida gaplashamiz. Yana taʼlimning tarbiyaviy funksiyasi haqida ham fikrlar bildirilgan.