O’ZBEKISTONDA TURIZM FAOLIYATIDA INNOVATSIYALAR TAHLILI - Ismailov Muhamadali Abdumumin o’g’li. (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada O'zbekistonda turizm sohasida joriy etilayotgan innovatsion texnologiyalar va yondashuvlar tahlil qilinadi. Raqamli transformatsiya, aqlli turizm tizimlari, ekologik yo'nalishdagi yangiliklar va xalqaro tajriba asosida mamlakatimizning turizm salohiyatini oshirish bo'yicha ilmiy asoslangan tavsiyalar ishlab chiqilgan. Maqola iqtisodchilar, turizm sohasidagi mutaxassislar va siyosatchilar uchun mo'ljallangan.