Nukus shahar kanalizatsiya tizimlari - G.M.Tangatarova, N.B.Axmedova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Songi yillarda mamlakatimizda olib borilgan ilojlar va sanitariya ekologik holatni yaxshilash maqsadida ishlar olib borilmoqda. Qoraqalpogiston Respublikasi hududining grunt qatlamlari va iqlimi. Bugngi kunda Nukus shahridagida chiqindi chiqarib turgan obyektlar va faoliyat koòrsatiyotgan kanalizaciya tarmoqlari.