ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR FAOLIYATINING OʻRGANILISHI - SAMSAQOVA MOHLAROYIM (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning ilmiy faoliyati haqida olimlarning izlanishlari, uning “Boburnoma" asari asosida tadqiqotlar olib borgan yaponiyalik, afg‘onistonlik, o‘zbekistonlik hamda boshqa mamlakat boburshunoslarining ilmiy izlanishlari va ularning natijalari xususida so‘z yuritiladi.