UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Boynazarova Zaynab Kamolovna; Ergasheva Nigora Mamatali qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimida zamonaviy pedagogik texnologiyalar va raqamli transformatsiyaning ahamiyati tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalarni o‘quv jarayoniga joriy etish, innovatsion o‘qitish uslublari, masofaviy ta’lim platformalari hamda sun’iy intellekt vositalarining qo‘llanilishi yoritiladi. Shuningdek, ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchi va o‘qituvchilarning raqamli kompetensiyasini rivojlantirish, shaxsga yo‘naltirilgan ta’limni tashkil etish bo‘yicha ilg‘or tajribalar keltiriladi. Maqola uzluksiz ta’limning raqamli muhitga moslashuvi va barqaror rivojlanishi uchun zarur bo‘lgan pedagogik yechimlar va amaliy tavsiyalarni taklif etadi.